优文网 - 学习工作资料大全网

微信
手机版
地图

What are you doing单元检测题及答案

2020-04-07 23:56:22 投稿人 :优文网 围观 :

  单元检测

  一、找出下列每组单词中划线部分读音不同的单词,What are you doing? 单元 检测。

  [ ]1.A.books B.maps C.houses D.desk

  [ ]2.A.birds B.boats C.boys D.bags

  [ ]3.A.ride B.right C.listen D.nice

  [ ]4.A.run B.jump C.Sunday D.full

  [ ]5.A.does B.boxes C.Polly D.clock

  [ ]6.A.yes B.yellow C.bye D.yours

  [ ] 7.A.may B.play C.away D.says

  [ ] 8.A.only B.fly C.baby D.lucy

  [ ]9.A.secret B.spell C.next D.guess

  [ ]10.A.o'clock B.off C.from D.on

  二、按要求转换下列词形。

  1.right(同音词)________

  2.TV(完全形式)________

  3.where(同音词)________

  4.child(复数)________

  5.have(现在分词)________

  6.they(宾格)________

  7.up(反义词)________

  8.Young(反义词)________

  9.swim(现在分词)________

  10.her(宾格)________

  11.open(反义词)________

  12.Teach(现在分词)________

  三、选择填空。

  1.What are you doing? I'm ________ a hook.[ ]

  A.looking B.seeing

  C.watching D.reading

  2.Listen! ________ is speaking?[ ]

  A.whose B.where

  C.who D.what

  3.The children are listening ________ their mother.[ ]

  A.to B.is

  C.of D.on

  4.The boy is doing ________ homework.[ ]

  A.my B.he's

  C.his D.him

  5.Don't ________ the window.[ ]

  A.closing B.is closing

  C.close D.are closing

  6.Where is your father? He is ________ work.[ ]

  A.at B.in

  C.on D.with

  7.Could you help us? ________.[ ]

  A.Yes, you could. B.No, you couldn't.

  C.Yes, I am. D.Certainly.

  8.What are the ________ doing? They are ________.[ ]

  A.Young Pioneers; running B.Young Pioneers; runing

  C.Young Pioneer; running D.young pioneers; running

  9.My family like ________ TV.[ ]

  A.seeing B.looking at

  C.watching D.looking

  10.Don't put your pen on my desk. Put ________ away, please.[ ]

  A.this B.there

  C.it D.that

  四、选择正确的英语译文

  1.把这块表给他。[ ]

  A.Give him to the watch.

  B.Give the watch to him.

  C.Give the watch him.

  2.该上床睡觉了。[ ]

  A.It's time to go to bed.

  B.It's the time to go to bed.

  C.It's time go to bed.

  3.让我们去教室吧。[ ]

  A.Let's go to classroom.

  B.Let's to go to the classroom.

  C.Let's go to the classroom.

  4.你必须保管好你的钢笔。[ ]

  A.You must look like your pen.

  B.You must to look after your pen.

  C.You must look after your pen.

  5.不要看我的卷子。[ ]

  A.Not look at my paper.

  B.Don't look to my paper.

  C.Don't look at my paper.

  6.李明能从一数到十。[ ]

  A.Li Ming can count one to ten.

  B.Li Ming can count from one from ten.

  C.Li Ming can count from one to ten.

  7.请翻到第8页。[ ]

  A.Please turning to Page 8.

  B.Please turn to Page 8.

  C.Please to turn to Page 8.

  8.你从哪来?[ ]

  A.Where do you come from?

  B.Where do you from?

  C.Where are you come from?

  9.我要帮妈妈做家务。[ ]

  A.I want help my mother do housework.

  B.I want to help my mother to do housework.

  C.I want to help my mother doing housework.

  10.喝杯桔汁好吗?[ ]

  A.Would you please have a drink of orange?

  B.would you please take a drink of orange?

  C.Would you please get a drink of orange?

  参考答案

  一、1.C

  2.B

  3.C

  4.D

  5.A

  6.C

  7.D

  8.B

  9.A

  10.A

  二、1.write

  2.television

  3.Wear

  4.children

  5.having

  6.Them

  7.Down

  8.Old

  9.Swimming

  10.her

  11.close

  12.Teaching

  三、1.D

  2.C

  3.A

  4.C

  5.C

  6.A

  7.D

  8.A

  9.C

  10.C

  四、1.B

  2.A

  3.C

  4.C

  5.C

  6.C 7

  7.B

  8.A

  9.B

  10.A

  • 企业服务口号范文
  • 最新2019双十一促销口号标语
  • 2019天猫双十一口号大全
  • 2019年世界军人运动会吉祥物和口号是什么
  • 2019国家公祭日口号大全_国家公祭日标语
  • 军训口号优秀范例
  • 站长推荐